Podlahové mycí stroje Columbus RA 43 BM 40

Série 40 Litrů
Bateriové 43 cm Elektrický pohon kol 1720 m2/h
Podlahové mycí stroje Columbus RA 43 BM 40 Podlahový mycí stroj Columbus 43 B 40 je profesionální, malý, kompaktní, bateriový, podlahový mycí stroj s pojezdem, oddělenými nádržemi na čistou a špinavou vodu a promyšleným designem a pracovní šíří 43 cm o plošném výkonu VDMA 1720 m2/h. Rovnoměrné nanášení čistícího přípravku a snadná obsluha. Včetně kartáče, baterií, nabíječe a čistícího prostředku!

Skutečně kompaktní: 114 x 46 x 81 cm

Skutečně kompaktní: 114 x 46 x 81 cmNové, cenově dostupné, kompaktní bateriové podlahové mycí stroje Columbus RA 43 BM 40 jsou zejména vhodné pro menší a střední prostory. Kompaktní uspořádání pro maximální komfort a optimální čistící výkonnost. Osvědčený systém dvou nádrží s velkou kapacitou a silnými bateriemi pro co vejvětší vyčištění podlahy. Samozřejmě tento stroj disponuje vlastnostmi charakteristickými pro stroje Columbus: snadná manévrovatelnost, výborná ergonomie a velká sací síla. Stručně řečeno, nová řada kompaktních strojů Columbus v sobě kombinuje řadu předností - spolehlivost, příznivou cenu a ekonomický provoz.

 

  Skutečně velká kapacita: 40 litrů čistícího roztoku

Skutečně velká kapacita: 40 litrů čistícího roztokuKompaktní provedení dvou nádrží pro vysokou výkonnost: oddělené nádrže na špinavou a čistou vodu, vyrobené z odolného polyethylenu pro rychlou a snadnou údržbu, integrované do jednoho konstrukčního celku.

Plynulé regulování dávkování čistícího roztoku.

Jednoduchý na údržbu: nádrž na špinavou vodu může být zcela otevřena nebo vyjmuta ze stroje pro snadné čištění.

Filtr, který zajišťuje ochranu sacího motoru.

Snadno přístupné plnící hrdlo pro doplňování čistícího roztoku.

 

  Skutečně déle: 70 Ah baterie pro 2,5 hod provozu

Skutečně déle: 70 Ah baterie pro 2,5 hod provozuVyšší kapacita baterií pro delší dobu provozu nad 2,5 hod.

Kompletně vyjmutelná nádrž umožňuje rychlou a snadnou údržbu baterií a provozních komponent.

Volitemný integrovaný nabíječ s propojovacím kabelem a síťovou zástrčkou vhodnou jak pro kyselinové tak pro gelové baterie.

Dobrá manévrovatelnost, stabilní a smyku odolný: pojezdová kola s optimálním přilnutím na mokré podlaze.

 

  Skutečně účinný: s pracovní šíří 43 cm

Skutečně účinný: s pracovní šíří 43 cmPacovní šíře kartáče 43 cm a stírací lišty 76 cm dovoluje snadné a pohodlné čištění u stěn a rohů.

Jednoduchá a bezpečná obsluha s pouze dvěmi spínači.

Výškově nastavitelná vodící rukojeť pro nenámahavou práci se strojem, může být plně sklopena za účelem ušetření místa při transportu nebo skladování.

 

  Základní vybavení

Stírací sací lišta.